Onze trekkerscamping ligt langs de weg van Maarssen naar Tienhoven aan de rand van de Bethunepolder. Het idee om in onze hoogstamboomgaard een trekkerscamping te beginnen, is ontstaan toen de trekkerscamping van het voormalige zwembad Van Ede verdween. In het schemerdonker kwamen er regelmatig kampeerders op de fiets bij ons vragen waar de camping van Van Ede gebleven was en of ze dan op ons land aan de Maarsseveensevaart mochten overnachten. Natuurlijk wilden wij gastvrij zijn voor mensen onderweg, maar we hadden geen faciliteiten. We hebben daarom een gebouw neergezet met toilet en douches en een overkapte (af)wasplaats. De camping ligt aan het water, waardoor het een fijne plek is om te overnachten wanneer je onderweg bent of voor een paar nachten in de buurt moet zijn.

De meeste kampeerders komen op de fiets, maar we hebben voor campers ook 2 plaatsen beschikbaar. Vanwege de bomen en de veengrond is het terrein minder geschikt voor caravans. Er zijn enkele elektra aansluitingen beschikbaar. Er is een vuurplaats waar ’s avonds een kampvuurtje gebouwd kan worden. Op aanvraag kan voor groepen een grote houtgestookte barbecue worden gebruikt.

In dit gebied kun je heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden, zeilen, roeien en zwemmen. Voor meer informatie over het Noorderpark verwijzen we u naar de website: www.noorderparkruigenhoek.nl. Voor wandelen in de omgeving naar www.utrechttevoet.nl.

Recreatiegebied De Maarsseveense Plassen, gelegen op 5 minuten fietsafstand van de camping, is voorzien van een kinderspeelterrein, het wellnesscentrum SpaSereen en zwem- surf- en duikfaciliteiten. Dit recreatiegebied heeft vrij toegankelijke gedeelten en een bewaakt gedeelte met een strand en een grote waterspeelplaats voor kinderen, ideaal voor jonge gezinnen.

Werk Maarsseveen, een fort uit de Hollandsche Waterlinie ligt om de hoek op loopafstand. Klik hier voor meer informatie over het fort.

Via www.utrechtsebuitenplaatsen.nl ontdekt u maar liefst 285 buitenplaatsen in de provincie Utrecht. Ook vindt u er uitgaanstips, routes, bereikbaarheid en achtergrondinformatie over de buitenplaatsen.

Recreatieterrein De Strook aan de Loosdrechtse Plassen is helemaal vrij toegankelijk en bevindt zich op 15 minuten fietsafstand. Informatie over beide recreatiegebieden vindt u op www.recreatiemiddennederland.nl.

Op zo'n 150 meter afstand ligt een prima restaurant, de Heeren van Maarssen. Een paar kilometer verderop aan de Gageldijk vindt u Wok de Mallejan, waar je met kinderen van alle leeftijden heel goed terecht kunt. Zoals verwacht mag worden van een dorp aan de Vecht, vindt u in het gezellige dorp Maarssen verschillende eetgelegenheden.


Tarieven

Kampeerders met tentje op de fiets: € 15,00 per persoon per nacht incl. toeristenbelasting.
Kampeerders met de auto: € 20,00 per persoon per nacht incl. toeristenbelasting.
Camperplek: € 30,00 per nacht.
Persoon extra: € 6,00 excl. toeristenbelasting (2022: € 1,65).
Elektra aansluiting € 3,00 per nacht.

Adres

U vindt de camping op het volgende adres: Maarsseveensevaart 7-1a, 3601 CC Maarssen. Er is een ingang voor fietsers op Maarsseveensevaart 7-1 tegenover Maarsseveensevaart 90A.

Contact

De eigenaars van de camping kunt u bereiken op Maarsseveensevaart 90a of in het huisje met de blauwe bovengevel op Maarsseveensevaart 7-1, 3601 CG Maarssen.
Email: klik hier
Telefoon: 06-15560414, 0346-571261 of 0346-833029.

VOORWAARDEN VERBLIJF CAMPING LANGS DE AKKER

De op de website vermelde tarieven gelden voor een verblijf met een aankomst na 13 uur en met een vertrek voor 11.30 uur.
Het volledige bedrag van uw verblijf moet bij aankomst contant of met een tikkie worden afgerekend; er is geen pinmogelijkheid.
Wij doen er alles aan om uw verblijf goed te laten verlopen; u dient ons aan te spreken wanneer er onveilige situaties geconstateerd worden, zodat we er iets aan kunnen doen.
Verblijf op de camping en gebruik van alle spullen en speeltoestellen op de camping is voor eigen risico; wij aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.
U dient zelf (zwem)toezicht te houden op uw kinderen; wij aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.
U dient om te gaan met alle faciliteiten zoals ze zijn bedoeld; de overkapte ruimte is bedoeld als openbare ruimte en dient vrij te zijn van persoonlijke spullen.
U bent aansprakelijk voor alle schade door u of uw gezin veroorzaakt aan gebouw, camping of derden.
Er mag gebruik gemaakt worden van de stookplaats, maar altijd in samenspraak en rekening houdend met de andere aanwezige kampeerders.
U dient zelf voor brandhout te zorgen.
Vanaf 23 uur moet het rustig zijn op de camping.
We hebben geen timers op de warmwatervoorziening, maar verwachten een duurzaam gebruik van water, gas en stroom. Bij geconstateerd misbruik wordt u daar zeker op aangesproken.