In het Noorderpark, aan de rand van de Bethunepolder, ligt onze boomgaardcamping van 3500 m2 met een gloednieuw sanitairgebouw met een overkapt afwasgedeelte. Deze minicamping is geschikt als trekkersveld voor maximaal 15 tenten. Deze eenvoudige camping, waarbij de sanitaire voorzieningen goed zijn, en er enkele plekken met elektra-aansluiting per tent beschikbaar zijn, is met name geschikt voor wandelaars en fietsers in het Groene Hart. Er is een vuurplaats waar buiten gekookt kan worden of waar ’s avonds een kampvuurtje gebouwd kan worden. Op aanvraag kan voor groepen een grote houtgestookte barbecue worden gebruikt. Er is weinig parkeerruimte voor auto's en aangezien het veengebied is, is het terrein minder geschikt voor caravans en vouwwagens.


In dit gebied kun je heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden, zeilen, roeien en zwemmen. Voor meer informatie over het Noorderpark verwijzen we u naar de website: www.noorderpark.org. Voor wandelen in de omgeving naar www.utrechttevoet.nl.

Recreatiegebied De Maarsseveense Plassen, gelegen op 5 minuten fietsafstand van de vakantiewoning, is voorzien van een kinderspeelterrein, het wellnesscentrum SpaSereen en zwem- surf- en duikfaciliteiten. Dit recreatiegebied heeft vrij toegankelijke gedeelten en een bewaakt gedeelte met een strand en een grote waterspeelplaats voor kinderen, ideaal voor jonge gezinnen.

Werk Maarsseveen, een fort uit de Hollandsche Waterlinie ligt om de hoek op loopafstand. Klik hier voor meer informatie over het fort.

Via www.utrechtsebuitenplaatsen.nl ontdekt u maar liefst 285 buitenplaatsen in de provincie Utrecht. Ook vindt u er uitgaanstips, routes, bereikbaarheid en achtergrondinformatie over de buitenplaatsen.

Recreatieterrein De Strook aan de Loosdrechtse Plassen is helemaal vrij toegankelijk en bevindt zich op 15 minuten fietsafstand. Informatie over beide recreatiegebieden vindt u op www.recreatiemiddennederland.nl.

Op zo'n 150 meter afstand ligt een prima restaurant, de Heeren van Maarssen. Een paar kilometer verderop aan de Gageldijk vindt u Wok de Mallejan, waar je met kinderen van alle leeftijden heel goed terecht kunt. Zoals verwacht mag worden van een dorp aan de Vecht, vindt u in het gezellige dorp Maarssen verschillende eetgelegenheden.

Tarieven

€ 5,00 per tent en € 5,00 per persoon per nacht, excl. toeristenbelasting (voor 2018: € 1,35 p.p.p.n.) € 2,50 per elektra-aansluiting per nacht. (voor enkele plaatsen beschikbaar

Adres

U vindt de camping op het volgende adres: Maarsseveensevaart 7-1, 3601 CC Maarssen

Contact

De eigenaars van de camping kunt u bereiken op Maarsseveensevaart 90a of in het huisje met de blauwe bovengevel op Maarsseveensevaart 7-1, 3601 CG Maarssen.
Email: klik hier
Telefoon: 06-15560414, 0346-571261 of 0346-833029.