Onze trekkerscamping ligt langs de doorgaande weg van Maarssen naar Tienhoven aan de rand van de Bethunepolder. Het idee om in onze hoogstamboomgaard een trekkerscamping te beginnen, is ontstaan toen de trekkerscamping van het voormalige zwembad Van Ede verdween. In het schemerdonker kwamen er regelmatig kampeerders op de fiets bij ons vragen waar de camping was en vervolgens of ze op ons land aan de Maarsseveensevaart mochten overnachten. Natuurlijk wilden wij gastvrij zijn voor mensen onderweg, maar we hadden geen faciliteiten. We hebben daarom een gebouw neergezet met toilet en douches en een overkapte afwasplaats.
Vanwege de zachte veengrond, de vele bomen en de beperking van de dam over het water is onze trekkerscamping niet geschikt voor caravans en campers. Ook hebben we in het afgelopen jaar gemerkt, dat wij soms te weinig plek hadden voor trekkers, omdat er bij mooi weer in het weekend en vakantietijd teveel plaatsen waren gereserveerd door recreatieve kampeerders. Daarom zullen we er beter op toezien dat we voldoende plaatsen beschikbaar houden voor trekkers op de fiets, motor, met een camperbusje of auto met daktent. Er zijn geen vaste plaatsen met stroom, maar bij het sanitairgebouw zijn 6 elektra aansluitingen van max. 6 ampère aanwezig. Wanneer u daar gebruik van wilt maken, heeft u dus een lang snoer met een campingaansluiting nodig.
Om mobieltjes of fietsaccu’s op te laden of voor andere kleine elektrische apparaten zijn er gewone stopcontacten onder de overkapping aanwezig.

In dit gebied kun je heerlijk fietsen, wandelen en zwemmen. Fietsen kunt u op slechts 200 meter afstand huren bij netjesverhuur.nl. Voor meer informatie over het Noorderpark verwijzen we u naar de website: www.noorderparkruigenhoek.nl. Voor wandelen in de omgeving naar www.utrechttevoet.nl.

Recreatiegebied De Maarsseveense Plassen, gelegen op 5 minuten fietsafstand van de camping, is voorzien van een kinderspeelterrein, het wellnesscentrum SpaSereen en zwem- surf- en duikfaciliteiten.
Dit recreatiegebied heeft vrij toegankelijke gedeelten en een bewaakt gedeelte met een strand en een grote waterspeelplaats voor kinderen, ideaal voor jonge gezinnen.

Werk Maarsseveen, een fort uit de Hollandsche Waterlinie ligt om de hoek op loopafstand. Klik hier voor meer informatie over het fort.

Via www.utrechtsebuitenplaatsen.nl ontdekt u maar liefst 285 buitenplaatsen in de provincie Utrecht. Ook vindt u er uitgaanstips, routes, bereikbaarheid en achtergrondinformatie over de buitenplaatsen.
Recreatieterrein De Strook aan de Loosdrechtse Plassen is vrij toegankelijk en bevindt zich op 15 minuten fietsafstand. Informatie over beide recreatiegebieden vindt u op www.recreatiemiddennederland.nl.

Op zo'n 150 meter afstand ligt een prima restaurant, de Heeren van Maarssen. Een paar kilometer verderop aan de Gageldijk vindt u Wok de Mallejan, waar je met kinderen van alle leeftijden heel goed terecht kunt. Zoals verwacht mag worden van een dorp aan de Vecht, vindt u in het gezellige dorp Maarssen verschillende eetgelegenheden.


Tarieven

Tentje op de fiets incl. 1 persoon: € 15,00 per nacht incl. toeristenbelasting.
Tent op de motor incl. 1 persoon: € 20,00 per per nacht incl. toeristenbelasting.
Tent met een auto incl. 1 persoon: € 22,50 per per nacht incl. toeristenbelasting.
Camperbusje incl. 1 persoon: € 22,50 per per nacht incl. toeristenbelasting.
Persoon extra: € 7,50 incl. toeristenbelasting.
Elektra aansluiting € 4,00 per nacht.
Het is niet toegestaan elektrische of hybridevoertuigen op de laden.

Adres en contact

De eigenaars van de camping kunt u bereiken op Maarsseveensevaart 7-1, 3601CC Maarssen (het huisje met de blauwe bovengevel).
Email: klik hier
Telefoon: 0346-833029, 0346-571261 of bij geen bereik: 06-15560414

VOORWAARDEN VERBLIJF CAMPING LANGS DE AKKER

De op de website vermelde tarieven gelden voor een verblijf met een aankomst na 13 uur en met een vertrek voor 11.30 uur.
Het volledige bedrag van uw verblijf moet bij aankomst contant of met een tikkie worden afgerekend; er is geen pinmogelijkheid.
Wij doen er alles aan om uw verblijf goed te laten verlopen; u dient ons aan te spreken wanneer er onveilige situaties geconstateerd worden, zodat we er iets aan kunnen doen. Verblijf op de camping en gebruik van alle spullen en speeltoestellen op de camping is voor eigen risico; wij aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.
U dient zelf (zwem)toezicht te houden op uw kinderen; wij aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.
U dient om te gaan met alle faciliteiten zoals ze zijn bedoeld; de overkapte afwasruimte is een openbare ruimte en dient vrij te zijn van persoonlijke spullen, behalve de kleine apparaten die op dat moment opgeladen worden. Vanwege de veiligheid mogen er geen fietsen of andere zaken worden gestald, ook niet als het regent. U bent aansprakelijk voor alle schade door u of uw gezin veroorzaakt aan gebouw, camping of derden.
Er mag gebruik gemaakt worden van de stookplaats, maar altijd in samenspraak en rekening houdend met de andere aanwezige kampeerders. U dient zelf voor brandhout te zorgen. Vanaf 22 uur moet het rustig zijn op de camping.
We hebben geen timers op de warmwatervoorziening, maar verwachten een duurzaam gebruik van water, gas en stroom. Bij geconstateerd misbruik wordt u daar zeker op aangesproken.